E' ÅH!

Åh blir nästan tokig här i mitt rum! Varför då? Jo, för att jag tyckte att de skulle kännas lite bra med en stor stjärna i mitt fönster (såg väldigt tomt ut), ja men då såklart krånglar den. Tog ungefär en halvtimme/timme för att få upp den där jävla k*kstjärnan!
Nu är den äntligen uppe, och jag är skit förbannad, den bara hoppa ut hålet som man ska sätta lampan i.. hm lät konstigt.
Men men, är klar nu och resultatet=katastrof! Hela skiten sitter helt snett men jag orkar verkligen inte alls fixa då, så de blir så nu ! väldigt fint.....
---
// Erik =)

E' Bajs

När jag vaknade upp imorse kunde jag knappt röra mig. Visste inte vad det var först, men det gjorde förtärvligt ont och nu visar det sig att det är nackspärr!
Blä, gör skit ont, kan verkligen inte alls röra mitt huvud, sitter som en uppstoppad pinne här. Gör väldigt ont, vet inte heller vad jag ska göra för att få bort det, men äsh skit samma, nu kan jag ligga och läsa min bok hela dagen, wiiho jätte kul......
---
//Erik.

E' Drink

Mums, så nu har jag precis avslutat min sista drink ikväll. Den var kalas god, är verkligen nöjd haha.
Du tar i en massa jordgubbar (går bra med mango och ananas med) och mosar dom så de blir som sorbétglass, sedan bacardi och sen en massa massa is och Voilà där har du den!
---
//Eriik.

E' Grattiis!

sådär ja, nu var det 18e november och då fyller nämligen ingen mindre än jonsson! Så ett STORT grattis till dig, hoppas du fick en bra födelsedag!
Självklart bjöd man på tårta i skolan idag (så snäll jag är). Nästan allt tog slut men man mådde lite illa efter den, blev för mycket. Här kommer en bild hur det såg ut sen när vi lämnade tårtan!
Sådär ja, nu var det 18e november och då fyller nämligen ingen mindre än jonsson! Så ett STORT grattis till dig, hoppas du fick en bra födelsedag!
Självklart bjöd man på tårta i skolan idag (så snäll jag är). Nästan allt tog slut men man mådde lite illa efter den, blev för mycket. Här kommer en bild hur det såg ut sen när vi lämnade tårtan!
Ser väl smarrigt ut? Och btw, går nån förbi uppis så kan ni ju ta er en tugga!
/Erik.

E' WoooW!

Oj shit vad duktig jag känner mig just nu. Har precis lärt mig ett nytt photoshop liknande program fast lite enklare.  Är fortfarande en lozser, men här får ni en fedt cool bild från tha man MIG!!
Enjoy!
Great job Erik!
Thanks dude!
//Erik.

E' Pottan

Så, nu har jag hittat alla Harry Potter filmerna som jag hade tänkt lägga mig och kolla på. Var väldigt länge sedan jag såg t.ex den första (de vises sten) och den andra (hemligheternas kammare) så hade tänkt se dom nu idag, väldigt bra filmer.
---
Imorgon är det också idrotts prov, fattar inget, har inte ens läst igenom pappret, orkar verkligen inte. Får se hur det går, hatar idrott men det är bara och köra på!
---
Ne, nu blir de kurra ner i sängen med candy, klementiner (mumms) och massa dricka, hörs!
/Erik

E' Snöade

Förresten, fyfasiken va de snöade inatt! Det var ganska mycket snö här, cirka en centimeter, wihoo!
Tänkte nästan gå ut o bygga en snögubbe, men kom på att klockan var tre på natten och jag var skit trött, så nej det blev inget av.
Men nu är det försent, finns ingen snö kvar, bajs.
Sådär ja // Eriiik.

Musik

Bara jag som tycker att dagens musik är dålig? Om man jämför med musiken som fanns på 80-talet så är ju dagens musik ren skit. Okej 2006-07 var nog de bästa musikåren, mycket bättre än de som är nu.
Visst finns det ett par bra låtar nu, men inte som det gjorde 2006-07, eller 80-talet.
Så ett stort hurra till gammal musik och blä till ny!
jämför dessa två!
Det är bara YOYO musik, ne blä// Erik.

RSS 2.0