HIT/MISS

Hellu, tänkte köra en liten HIT/MISS idag. Denna vecka blir det mig själv (Eriks) nya "booi" frisyr? HIT/MISS?
Shiit vilken stor bild, men allt från mej// E.N! <3

skooola

Tjaaa! sitter i skolan nu. känns inte så jätte mega kul + att jag egentligen börjar 10. Men eftersomatt det inte går någon mer buss så får man sitta här. Men de gör egentligen inte så mycket, har en del jobb o göra.

Tycker att jag och erik har blivigt vääldigt dåliga på att lägga in nya inlägg. Men de blir väl så nu när de är skola och allt. Man hinner inte och orkar inte. Men ska försöka uppdatera oftare. Men nog talat om de, på fredag är det ju sista sucken! Ganska pepp på de alltså. Hör gärna av dig om du ska dit. Aja har inte så mycket mer att säga nu och ska försöka få de där jävla jobbet gjort. Hörs / A.B


VECKANS LÅT!

Heey alla människor!
Nu har jag hittat en awesome låt!! Eller det var länge sedan, men tänkte bara lägga upp den på veckans låt! Denna låt varkligen knarkar man sönder, helt klart ev av de bästa låtarna med Blacke eyed peas (som råkar vara mitt favorit band). Låten är så j**la bra, och musik videon är ju kalas den med, blir så glad av den och partajj sugen med!
Lyssna på den för hellsikke!!





//E.N! <3

Lördagkväll

Heeejsan! Dags för ett nytt inlägg. Och jag vill bara säga att timbuktu är så jävla kung inom musik. Finns fan inget bättre. Iaf inte just nu. Allt bra med er då? Själv mår jag ju faktiskt helt okej. Visst sommaren är över och de är skola men vafan, de är bara att vara lycklig. Snart sommarlov igen ju. Tiden går så jävla fort så de är lika bra att vara glad och leva i nuet.

Det är en lördagkväll just nu, Och jag sitter hemma och kollar på film. Men har faktiskt inget emot de. Älskar de för att vara ärlig. Visst det är fan inte kul att göra de ofta. Men så där någon gång ibland. Och sen nu har det ju varit två skol dagar och efter de är man ju lite små trött, hehe. Och sen ska jag upp typ halv 6 imorgon så måste ha sovit lite. Men blir ju förmodligen drag nästa helg ist, för då äre ju sista sucken, om jag inte har helt fel? Tror iaf att den är då. Och om jag orkar imorgon så åker mopeden upp på blocket. Visst fan borde jag få 15 16 tusen för den? Och då ingår det ju lås och hjälm. Och ist för moped har jag ju tänkt köpa atraktor. Men ska sluta drömma nu och återvända till min film. Ni får hare så bra. / A.B





HIT/MISS




Har fixat lite ny design nu, visst det har inte hänt så mycket, bara bytt färger och så, men tyckte det blev mycet coolare! Det konstiga är att man måste vara inne på internet explorer eller mozilla för att se det, för verkar inte funka med google chrome! 
Men tänkte börja med "veckans hit/miss" och denna vecka är det blogg designen.

                      NYA                                                      GAMLA



Nya designen, Hit/Miss?
//E.N<3


Veckans låt!

Tjah alla glada små grisungar eller är det griskultingar..?? skitsamma haha, tänkte bara säga att jag har hittat en skit bra låt (som jag tycker). Man blir så glad av den, eller bara i refrängen, typ. Lyssna på den nedan tycker jag !




Ajuste började nya skolan igår! klassen verkar hm.... lite skum? Men det är väl för att det är precis i början och alla är blyga, men visst det finns några roliga ungar och haha ja!

Ska sova, är skit trött efter en jobbig vecka (2 dagar) men det räcker, nu kan vi lika gärna ta studenten!
//E.N!

Längtaar!!


Tjaaaop alla sötnosar!
Imorn börjar skolan och fyfan ja kan inte sluta längta till imorn!! Kommer blir så kul verkligen och börja i en ny klass (fast är nervös då) och med massa nya människor (inte för att det var något fel på folket i M9B!!!) ha ha, men ja. Nytt klassrum, nya lärare, nya klasskompisar och massa nytt! 
Fast de är tur att jag och Jonsson ska börjar i samma klass (hoppas det). För då behöver man inte vara lika nervös som tur var, och han är ju min bästa vän så ja!! 
Tänkte bara säga att jag ska börja på S:t ekil så ni vet, finns det någon mera bloggläsare som ska göra det? 
Aja lääängtar tills imorn, p u s s //Eriiik.






Jobbigt!

Heejsan! Kan ju säga att jag är slut i både kroppen och huvet just nu. Ganska mycket som hänt så har en hel del att tänka på. Och kan ju vara ganska stolt! Har rört på mig en hel del. Kan ju ta det från början, igår (måndag) så började de med att adde ringde och sa att jag skulle komma till kvicksund. Och självklart så åkte jag ut, men de värsta va att jag inte riktigt visste hur jag skulle ta mig dit. Men började åka från mig (gredby) mot hällby. På longboard. Och sen kommer jag till hällby och där ifrån cyklar jag till tumbo. Och i tumbo kommer snällakim och hämtar min cykel så han ställde den hos sig för jag inte orkade cykla längre. Och sen tog jag longboarden från tumbo till kvicksund. Till båt-sam för att vara exakt. Och för er som undrar hur jag fick med longboarden på cykeln så hade jag den mellan väskan och ryggen. Sen va jag i kvicksund till ungefär 5 på morgonen och då fick jag för mig att jag skulle börja röra mig hemåt. Det va så ljust ute så kunde inte somna om och sen av andra skäl så började jag åka hemåt. Hade ju inget annat val än att ta longboarden hem. Så då åkte jag longobard från båtsam till gredby. Gjorde ett stopp vid willys och käkade frukost också. Men har lite så där små ont i bena idag. Men allt går, bara man har viljan.

Idag har verkligen ingenting hänt. Fast har ju inte varit vaken spec länge, gick väl ur sängen typ 16:30. Men ska kanske till kvicksund idag också. Om jag orkar, fast känns ju lite små jobbigt. Fast ska jag dit idag tänker jag inte åka longboard eller cykla. Då tar jag moppen, bara att jag inte har någon bensin. Annars hade jag ju tagit den igår också men jaa jag får väl se hur de blir.

Lite tråkigt, sommaren är ju typ över nu. Hösten är här. Kännde de verkligen när jag va påväg hem imorse. Inte vare varmt ute inte. Och skolan börjar ju på torsdag. Underbart! eller inte.... Aja nu ska vi vara glada! inte så lång tid kvar tills nästa sommar. Haha hejdå / A.B




Moped

Tjaaa! Vet att jag inte har varit så spec social här på bloggen. Men har verkligen inte orkat. Och inte haft så mycket tid. Varit åfesten o allt ju. Åfest veckan va ju helt okej. Kunde varit bättre och de kunde varit sämre. Fast hade jävligt kul sista fredagen, va väl lite het på gröten då. Sprang runt på stan i en björn fitta. Hehe, asså en sån där ryssmössa typ. Och solglasögon till de. Ganska väldigt steeeek.

Men varför jag egentligen skrev va för att jag undrar om någon vill köpa min moped? Deet är ju en beta ark 08a. Alltid stått i garage. Gått lite över 100 mil. Ingår lås och hjälm. 16 tusen eller bud. Hör av dig om du är intresserad. / A.B








Cpmobil

Heejsan! Tyckte jag behövde skriva ett nytt inlägg nu. Har ju inte skrivigt nått på någon dag nu så de va väl time för de.

Idag har verkligen ingenting hänt. Film heeela dagen. Jävligt skönt skaru veta, tänkte också att de va lika bra att vila upp sig igår och idag för imorgon blire röj ( fredag). Verkar faktiskt som att det är ganska mycket folk som ska ner på stan imorgon. Ju fler ju roligare. Haha. Och om jag inte svarar på sms så äre för att jag har cp mobilen igen. Har ju lyckats pajat laddaren till min vanliga telefon så får ju ha en annan telefon nu. Men ska nog köpa en ny på lördag eller nått. Aaa de här va ju säkert inte spec intressant att läsa för dig som läser de men aa de får bli så. Kommer skriva mer på lördag tror jag, om fredagen och fredagen lär bli intressant. Haha. Aja nu ska jag kolla film. Bye / A.B

Big nono!

Usch fy och blä för alla dom där "shuttershades", verkligen så fula! visst klart man har ett par, men vafan nu när man kollar sig i spegeln med dom ser man ju inte riktigt klok ut! Nej säger bara till alla små fjortisar som går på stan med dom, Bläää! Verkligen skit fult, och alla har ju såna oxå, fattar inte, bränn upp dom!! 
Verkligen ett BIG NO NO!


Bild på mig o bror, vi är snygga men verkligen inte glajjorna!!

//Eriik<3

Bloggar!

                             

Tja alla vänner ! Tänkte gör en sak som jonsson gjorde i sin blogg(hannaerik.blogg.se/) för inte så länge sedan. Han skrev vilka bloggar han följer, och jag tänkte göra desamma! 

De bloggarna jag följer är:

hannaerik.blogg.se/- Myckte bra blogg, av mycktet bra personer! (Y)
http://biatchesherewecome.blogg.se/- Mina små älsklingar!
http://amandavardet.blogg.se/- läser ibland, för att hennes videoinlägg är så j**** roliga!
http://www.kissies.se/- klart man måste läsa den ! ha ha
http://vararminhatt.blogg.se/- Jonssons bror, riktigt rolig blogg!
http://emil.blogg.se/- läser ibland, man han får verkligen till det, ha ha rolig blogg där med!!


läser oxå en massa andraa blogg oxå, väldigt många, men alla får nog inte plats ha ha ! 

///Eriiik<3



Åfesten

Heeejsan! Jo du erik du har rätt, de va ju inte spec kul igår. Visst de va väl bättre än att sitta hemma men det va dubbelt så kul förra året.

Aja som ni kanske förstår så kom jag iaf iväg till åfesten igår. Och som sagt så kunde det ju varit bättre. Men aa, typ runt 5 6 så mötte jag erik vid kloster kyrka. Vi gick typ och snackade sen tog nån alkoläsk oså. Efter de så gick vi in mot stan och gick runt lite. Btw, va mörkt de va i stan igår. Haha aa men sen träffade vi poppe, hanna ellie och hannah. Va med dom en stund och sen försvann tjejerna. Och då gick jag, erik och poppe runt sen så följde jag med när dom skulle käka. Efter de så försvann poppe och då gick vi hem till alexandras farmor och där va det lite folk. Sen gick vi typ hem. Roligare än så blev det inte.. Tråkigt nog. Men det ska bli bättre nu i veckan. Eller hur? och spec nästa helg. Dåå jävlar. Hör gärna av dig om du ska dit. Aja nuu ska jag kolla film. pusspuss/ A.B


Tyvär så blev det ännu en random bild. För att hannah glömde min väska
igår så har inte min vanliga telefon än.

Eriiik!

tjaa älskade blogg, har du/ni saknat mig? klart du/ni har behöver ju inte ens fråga ha ha ! 

Åfesten vatt det igår. Hm vad kan man säga om åfesten? ÖVERSKATTAD! Tycker att åfesten detta år har varit så j**** tråkigt! Finns inga kul människor på stan, bara massa ja.. Och sen så är alla sura och griniga! Ne Eskilstuna bättre kan vi, det ska vara kul, men vi får väl hoppas på att de blir kul nästa helg! Fast det kanske är att man måste ha lite alkohol i kroppen, aja vem vet!  Vet att ni har saknat mig puss ERIK! <3

         

   <-----så här ska det vara!! ?

Hosta.

Hej! Vet inte riktigt vad jag ska skriva eller hur jag ska skriva, men jag skriver bara så får vi se hur de blir till slut. Men livet är bra skumt va? Jag tror att de måste va en mening med allt. så måste det ju va? Ligger iaf i sängen nu med datorn framför mig. Konstigt de känns, dom flesta ska ju ut och festa idag. Åfesten ju vafan, men så sitter jag här. Kanske nyfikna varför? Jo de är så att jag har världens hosta och ont i huvet, Inte skoj. Har inte fått feber än, men syrran hostar också som fan och hon hade över 40 graders feber igår så chansen att jag blir lika sjuk är ju ganska stor. Men nu får vi hoppas på att det inte blir så, Kan ju inte vara sjuk hela åfesten. 2009 har faktiskt inte varit ett bra år för mig, Va ju sjuk på valborg och på midsommar mådde jag dåligt så det blev inge då heller, sen nu kanske åfesten. Och sen har jag missat massa annat kul också. Men som sagt, kanske är en mening med allt. Tänk om jag inte hade varit sjuk idag och sen åkt ner på stan och sen hade det hänt nått. Man vet ju inte. Fast det känns ju ganska jävligt att ligga hemma nu. Men om jag mår bättre imorgon ska jag åka ner då. Eller jag har inte så mycket val, måste ner på stan imorgon. Ska träffa hannah som har min väska med min mobil laddare i och den laddare måste jag ha för att jag blir tokig på den telefonen jag har nu, de går oftast inte att ringa till den, och går de så hör man inte va folk säger när man pratar med dom. Sen kommer inte alla sms fram, oja de är massor. Så hure än blir så kommer jag vara på stan minst 5 minuter imorgon. Om du har tur kanske du hinner se mig. Haha. Men tacka fan för att spotify finns, så underbart att slippa youtube med massa hem gjorda klipp på osv. Visst youtube är bra men spotify är bättre och de är bara musiken jag vill ha, kollar ju inte på "filmen". Haha titta va mycket man kan skriva utan att ha något vettigt att säga egentligen. Men hur som helst så kommer det bli film ikväll. Tråkigt, men de är så det är. Aja nu ska jag sluta klaga och gå o hämta något att dricka. Skriver kanske mer imorgon. Hare så bra / A.B


Diggar bilden.

5 timmar.

Chaaachaaa! Kände för att blogga lite nu, sitter o kollar på film och väntar på att klockan ska bli 4a för de är då jag ska ut med hundarna, sen sova. Men känns lite jobbigt nu, ingen rolig inne på msn eller nått. Jennifer loggade preecis ut, hade typ snackat med henne i mer än 5 timmar. De är lång tid.

Idag (onsdag) klockan är över 12 jag vet, men eftersomatt jag inte sovit så räknar jag det fortfarande som att det är onsdag. Men aaa, har iaf inte gjort så mycket. Vaknade av att dennis ( hunden ) väkte mig o ville ut, och då var klockan typ 2 tror jag. Gick ut med dom o satt bara och inte gjorde nånting. Sen gick jag in o gjorde frulle. Och efter det va jag typ ute med hundarna till 5. Och vid 5 gick jag in och städade, duschade och lagade mat. Känner mig duktig, Btw jaag är bäst på att göra mat. Men sen blev det film o dator. Sen nu sitter jag här fortfarande. Ja de är typ allt som hände. Och imorgon lär det nog inte hända så mycket. Vaknar nog förmodligen runt 2 och sen tar jag det bara lungt fran till 21:00 för då tror jag att jag ska börja röra mig hemåt. Aja skriver mer imorgon. Sov sött / A.B


Haha kommer ihåg när man satt i kvicksund i våras och verkligen längtade efter
sommaren. Ser ni isen där borta? Och nu är nästan sommaren över.
Fast inte än.

I väntan på ljuset.

Tjaa. Har nu nyss kollat klart på min 5e film. Så blir det när man är hundvakt. Och klockan är faktiskt 03:09 och jag tror jag ska sova snart. men ska gå ut med hundarna när blivigt lite ljusare och de blire ju typ runt 4a va? och de är bra för då är macGyver precis slut. Haha, de är ett perfekt program att somna till. Och jaa imorgon lär ju inget spec hända, fortfarande hundvakt. De är ju inte så att jag inte kan gå från huset när jag vaktar dom men har ädnå inte så stor lust att göra någe spec heller. Känner mig trött och lite sjuk och då är de bra att jag kan vila upp mig innan åfesten. Men jag har typ en sak jag ska göra imorgon och de är att tvätta moppen. Sen blire väl att kolla film oså, egentligen önskar jag att det regnar imorgon... he he, för då får jag inte dåligt samvete om jag sitter inne o kollar på film. Men äre fint väder så får jag de och måste gå ut. Orkar inte vara ute så mycket så jaa jag hoppas att det regnar. Förlåt till er som vill ha fint väder. Aja skriver förmodligen mer imrogon. Godnatt! inte för att jag ska sova än men ni kanske ska? hare bra och dröm sött / A.B


Btw, Någon som vill köpa den?

Hundvakt

Heejsan! Känns som de va tid för att skriva ett nytt inlägg nu. Inte för att jag har spec mycket att säga$. Allt känns som att de är lite smått tråkigt, skolan börjar snart, inte lång tid tills hösten är här. Hösten är fan den värsta tiden, När man märker att sommaren försvinner mer och mer och löven blir gula. Såå tråkigt. Aja nog pratat om de. Vill inte bli deppig.

Sitter iaf och typ inte gör nånting. Lysnnar på musik, en väldigt snäll kille fixade spotyfi till mig. Tack! och sen är man ju hundvakt också. Och har hosta så kände att man kunde ligga i soffan idag. Jävligt skönt. Men är iaf hundvakt tills på fredag morgon. Får 600 +  annat för det och hade lixom inget annat bestämt så tyckte att det var ganska värt. Och på fredag börjar ju åfesten, shit så kul. Och det har inte kommit in några nya bilder heller för att när jag va typ i kolbäck så glömde jag kvar min väska där och i den låg min mobil laddare. Så har en annan telefon nu och den är lite cp, för de är inte alltid jag kan svara om någon ringer och om jag väl kan de så är mottagningen i den skit dålig. Konstigt nog. Men hannah med h på slutet har min väska och jag ska få tebax den på fredag så då är det fritt fram att ringa och så kommer det in lite nya bilder då. Men nu hade jag tänkt kolla på film, Haha det blev tydligen lite skrivet iaf. Aja ni får hare så bra. / A.B


Raaandom bild.

Bllää!

Usch idag har jag varit hos frissan och klippt mig. Ville typ inte klippa mig, eller jo lite få bort lite hår, det VAR så långt! Många tjatade ju på mig också! Well well, resultatet blää! fan asså, ångrat sig som fan ! Jag blir aldrig nöjd när ja klipper mig, så varför skulle då detta vara ett undantag? Det var det inte, så nu blir det stanna hemma hela somarn som är kvar, eller ha på sig keps! Här får ni en bild om hur det ser ut! 




//E.N!

Aldrig mer.

Hej. Idag är man ju inte helt på topp. Mår som man förtjänar.

Var iaf typ i kbk igår. Hade jävligt trevligt i början. Sen blev det nog för mycket av det goda och man blev rapp i käften och hamnade i bråk. Sånt som händer men så ovärt. Och jag ber om ursäkt till alla som var där. Och aldrig lär man sig nått heller, ska aldrig mer dricka sprit. Inte min grej lixom. Men idag lär de typ inte hända nått, ska väl bara ta det lugnt. Känns som de behövs. Men skriver nog mer ikväll eller imorgon. Puss på er / A.B


Random bild.

Paaartyy

Hejsan! Förlåt för fylleinlägget. Men som sagt så va man ju lite het på gröten igår. Men hade fan kul iaf, va väl hemma runt 4a. För de va ungefär då polisen kom. Menmen, sånt som händer.

Idag hare typ inte hänt nått än så länge, men ska väl snart träna duscha o hitta några kläder. Sen ikv ska väl jag putte adde och säkert någon mer på fest i kbk någonstans! Blir säkert skoj! Känns som att jag är helt tom på ord. Aja skriver nog mer imorgon. pusspuss/ A.B   Paaaarty all the time


Rock and roll

Tjaaaaaaa! världens rock n roll idag tills polisen kom. Nu är man ju lite het på gröten så förlåt för stavningen. Men en lyckad kvälll iaf. Klockan är ju 04:26. Va fest nästan granne med mig. Rock and roll tills polisen kom. Jävligt tråkigt. Festförstörarna.se  Men de va ju inte meningen att man skulle festa idag. Blev bara så. Och imorgon blir de nog halsta. Hoppas jag iaf. Men får väl se. Och imorgon mår man nog som man förtjänar. Men men, de är smällar man får ta. Men nu ska jag nof sätta på en riktig b film o sen sova :D godnatt. Puss puss. / A.B

Nattbloggning

Godnatt allihopa! Tänkte bara komma med en fråga? Vet någon vart man kan hitta ett par gula chinos ? Skulle verkligen vilja ha ett par, skit snygga ju, helst ska dom vara ljusgula! Någon?

//E.N <3 

döda ?

Man kan ju tro att jag och Andre har dött eller nått! ingen skriver ju i bloggen, konstigt! 

Ïdag har det inte hänt ett piss, typ bara det gamla vanliga (sitta vid datan). Skulle ha åkt hem till Andre idag men det blev ju inget av, för att morsan fick damputbrott, men hon har väl sina andledningar? Ja så nu sitter man här och väntar på att Paradise hotel ska börja. Det e sjukt bra faktist !!! någon mer som kollar på det? 
Måste oxå gå och lägga mig tidigt så att ja kommer kunna gå upp tidigt, ska till stan och träffa "J" ha ha ! Ha ha "J" är ju Joppe Poppe
 ! 





/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// E.N!!!



RSS 2.0