Veckans låt!

Hellojsanbojsan, tänkte bara sliiira in och lägga in veckans låt nu bara för att. Kommer andra inlägg snart så !
//Nordiis

*Tipss!

Halloojsanboojsan, tänkte komma med ett litet tips om du har en massa päpplor(stavars=jag) i pannan, då tycker jag att du ska testa clearasil gel varje dag. Jag har/hade själv päpplor, men är helt borta efter att ha använt clearasil gel!
Du kan köpa det typ överallt, i alla mataffärer, och kostar ca 45 kronor! Mycket bra medel!
Ville bara tipsa lite ha ha ! Flarrran ser ut som den nedan!
// E.N!!

Veckans låt!

hejsan alla bloggläsare! Ledsen att vi inte har uppdaterat något på typ 10000 iljarder år, men har inte haft tid och lust!
Sitter och är sjuk här, och har väldigt tråkigt, så därför jag tänkte tipsa om en väldigt braiiig låt, som därmed blir veckans låt. Den heter Run this town, med Kanye, Jay-z och Rihanna, myckter bra folk btw! Låten hittar du nedan, och tycker just DU skaa lyssna på den !

////////////////////////////////////E.N!!

Back in business

Heejsan!

Har ju inte bloggat spec mycket nu på senaste tiden, som ni kanske vet. Men tiden och orken räcker inte alltid till. Men ska faktiskt försöka skriva ett nytt inlägg typ varannan dag iaf. Men hur som helst är allt typ bra med mig. Inget jag kan klaga på just nu, rätt chill i skolan. Helt okej iaf, de kunde ju varit bättre men de kunde ju helt klart kunna vara mycket sämre. Finns inte så jätte mycket mer att säga så det här fick bli ett kort inlägg. Är sjukt trött också så det gör väl inte så mycket. Och om jag orkar så skriver jag ett inlägg imorgon också. Hare bra / A.B

RSS 2.0