E' Partuuuyy!

Bilderna kommer nu föfan, blev inte så många, var inte kapabel till att ta kort *host host*, men några blev det. Fick inte på allihopa, men gråt inte för det, ni betyder ändå! 

E' Igår

Nu sitter jag hemma hos sebbe, lite knölig från igår. Det var sjukt kul igår, tackar alla så mycket för det, kul att se er alla gamla godingar igen !!
Det bjöds inte på så många bilder på min kamera, men laddar upp dom som tog när jag kommer hem.
Nu ska jag fortsätta äta mina vindruvor och dricka proviva och kolla på när sebbe nördar GTA, så hörs vi om en stund. puss!


E' Äntligen!

Äntligen har mina kläder kommit som jag beställde förra veckan. De har varit försenade, men nu är de äntligen här ! Är asnöjd, skönt med en massa sommarkläder, speciellt den röda skjortan och de nya skorna!
Tänk vad snygg och ha på sig de och ett par chinosshorts i sommar? :D

Väska-Addidas
Skjorta-Esprit
Skor-Scorett
Chinos-Esprit


E' Tråk...

Fan va segt det är med lov egentligen. Ska inte klaga egentligen, men nu är det så att jag kanske egentligen inte tycker om lov.... egentligen. Ville bara få ut mina egentligen bla bla saker, så nu vet ni alla 1000000 läsare, tack, ni gör mig rik.


Stilig bild på mig och andre, för .... snart ett år sedan?


E' HAHA!

Förlåt alla men måste verkligen lägga upp ett family guy avsnitt igen, HAHA. Så bra så jag dör, hejdå

-!


Lov

Tja! Äntligen lov säger jag bara. Fyfaan så underbart. Klar med typ det jobbigaste jävla arbetet i skolan också, tagit 8a veckor att få det klart men äntligen nästan över nu. Ska göra en muntlig redovisning inför alla efter lovet också, Underbart! ;D

Har varit en rätt så skön början på lovet:) Typ igår drog jag till lina vid 7, slaggade där och typ vid 11 kom min pappa och min bror o hämtade mig och sen åkte jag o min bror och kollade på armbrytning! Sjukt najs måste jag säga. Skapligt sugen på tt börja i det faktiskt:) Efter det så blev de ut o ploga snö o sen typ nu nyss kom jag hem!:) Aja orkar inte skriva mer, Ha det bra! / André

E' DÖR!

Näj nu tror jag jag dör lite, sitter och är lite trött, och skrattar här för mig själv. Har sett detta klipp cirka 100 gånger, men lika kul varje gång!

E' kalasskojj!!

Japp, här kommer ett helt fucking helt onödigt inlägg. Det är nämligen så att söta Izaaa ville att jag skulle lägga in bilden som vi tog på våran "planet" på naturkunskapen. Man skulle nämligen göra dom väldigt väldigt små, och här ser ni verkligen hur pluttig den är, HAH!
-
oopppss, råkade komma en jätte fin bild på mig oxå, förlåt :(

E' Brat?

Nu ska jag nog dra till sturecompagniet och dra några shots.... haha, nä skulle inte tror det va? Tänkte bara testa lite "bratstyle" idag, och lyckades jag? Njäa, de drar vi lott om, haha nä, men skulle inte kunna ha nåt sådant, tycker det ser lite "gay" ut, haha, ;)

-

såååå snygg bild..... nej!


Romme + en månad med Lina

Heelt underbar dag i romme:D det blev faktiskt en riktigt bra dag och jag har inte brytit någonting heller :) Känns som att jag lyckats rätt bra:D ramlade nästan ingenting alls och jaa jag vet inte riktigt vad jag ska säga, men tack alla för en underbar dag:D har inte ork att skriva mer just nu, helt slut i heela kroppen. Men lägger upp lite bilder nu.

En månad med Lina idag också, känns faktiskt enormt bra! Älskar dig babe<3


















Nee nu orkar jag fan inte ladda upp mer bilder:) de är kanske inte dom bästa
bilderna men vafan :D Aja nu ska jag nog sova eller nått! hEjs // André



E' Bara tvungen!

Haha, blir bara tvungen och lägga upp den här bilden, saknar er grabbar!
Snart klassfest, kommer blir awesome!
-

ROMMEEEEEE

Tjaa! Faan har aldrig gillat måndagar egentligen... dom känns så där otroligt jobbiga, inget som flyter på en måndag. Och den jäveln som gjorde de där på idrotten är ju så gott som död alltså!:O

Peppad som fan för imorgon, romme ju :D ska bli sjukt kul! De är inte bara kul att åka lixom, det roliga är ju att vara där med polare och lixom buss resan och sen att slippa skolan. Och hmm jag kmr åka blades, provade snowboard dom förra gångerna men njaa de är inte riktigt min grej. Känner att jag vill ha mer kontroll ;) hehe:D och blades går ju sjuk fort också:O:D Aja ska försöka ta lite bilder och sånt så ni får se imorgon eller övermorgon :D

Ni får hare så bra /     

<3

Hejsan!:D
Det va ju ett tag sen man bloggade, men har inte hunnit och har inte haft internet hela tiden så jaa.

Det har hänt en heel del faktiskt, har jobbat t.ex., typ stått på tak och skottat en massa snö. Rätt äckligt på en hel del höga tak :O men vafan allt för pengar;) Men nu när jag har internet igen så kmr jag skriva en hel del mer igen!

Idag äre ju alla hjärtansdag, den spenderades ofc med min älskling hemma hos mig! Kunde faktiskt inte ha blivigt så mycket bättre! :D Älskar dig lina<3




E' FESTEN!

Nu sitter jag här och letar runt efter en festlokal till lovet, ska nämligen ha klassfest. Hittar ju föfan ingen alls, bara massa skit, men inget jag söker efter!
Någon som vet någon bra festlokal? Snälla säg till då, skulle vara kalasbra, måste verkligen ha en!
-

E' Video

Hittade en liten video när jag kollade genom mina gamla bilder. Det  är när jag, Jonsson, Åse och Elin är kvar efter skolan en dag. Saknar verkligen M9B jätte mycket när man ser den, allt skoj vi hade efter skolan kvar i klassrummet, spec när vi målade tavlan och Jan-Erik kom in, haha! Det var tider det.
-

E' Ljus

Så nu har jag färgat lite. Blev inte brunt som jag tänkte, färgade lite blondare istället ;)
Blev ingen mega skillnad, men är väl nöjd ändå.
--

ja

kolla, han är söt.

Click to watch video

More videos at MachoVideo.com

E' vågar?

Hm... vågar jag färga håret brunt? Det är frågan, fast kanske bara tonar det? Men hur fan kommer det då bli när jag åker till Thailand om två månader??
-
-

E' Ha HA!

Hittade en sida med massa blondinskämt, det är alltid lika kul och läsa! Läs nu och skratta lite ha ha !
.
Vad gör du om en blondin kastar en granat mot dig?
- Drar ur säkringen och kastar tillbaka den.
.
Vad skriker en blondin som bevittnar en bilolycka?
- Vilket nummer har 112?
.
Vad döpte blondinen sin zebra till?
- Pricken...
.
Varför fortsatte blondinen köra runt kvarteret?
- Hennes blinkers hade fastnat.
.
Varför har blondiner ljust hår?
- Det är deras enda chans att bli kallade ljushuvuden.
.
Vad gör en blondin för att kunna få råd med video?
- Säljer TV:n.
.
Flera finns på http://www.humorsidan.nu/blondin-skamt.html

E' Musicco

Good music again! ;)
-


E' SAFT

Nu ska jag ta ett glas saft fan!! Jag heter Erik Nordin och är 8 år, dricker saft varje dag, men ville bara rekommendera Robinson saften med jordgubb och nå väldigt konstig fruk? Absolut den godaste saften!
-
=MUMS!

E' HAHA, fuckerS!

Hahah, trodde ni verkligen att jag hade färgat håret?? Ne faktiskt inte, men funderar på att göra de ibland, visst fan passar jag i det?
Haha, kul och lura alla, visst Jonsson och Marina var iaf ganska smarta och listade nästan ut det direkt, men ni andra säger jag bara: HA HA HA!
-
"orginalbilden" ;)


E' Brownie

Sådär, nu har jag äntligen färgat håret.... ?;) Ville ha en liten förändring i tillvaron ha ha ha ;)
-




Internet sturl

Hmm har inte bloggat spec mycket men de är för att jag inte har något internet för tillfälle, så ni vet:) / André

E' Shopp

Vart en snabbis ner på stan idag och handlade lite kläder igen. Denna gång hittade jag en mörkblå tröja (vet att det inte syns på bilden) och en vit tröja.
Den vita tröjan ville jag bara ha för att jag ska se brunare ut sen när jag kommer hem från thailand, ju ljusare kläder man har när man e brun, desto brunare ser man ut ;)


Blå tröja - MQ
Vit tröja - HM


E' Låt

Helt okej låt de här faktiskt, lite småskoj, men småparty låt, som deras singel och sökande som spelades överallt ;)

RSS 2.0