På topp!

Heejsan! Känns som livet är på topp just nu! Finns inte mycke att klaga på. Jävligt najs skaru veta. Hade en väldigt bra dag igår och idag också. Kan ju ta o berätta lite om dom.

Igår (onsdag) så drog jag till kvicksund och träffade adde, kim, karin, amanda, maja, linn och matilda Väldigt trevligt. Satt typ vid skolan och snckade. Men karin amanda o maja drog ganska tidigt, typ runt 9 halv 10. Men vi satt kvar en liten stund. Sen drog vi allihoppa till linn och kollade film. Ganska mysigt. Och runt 12 så skulle kim hem och vi andra skulle till mcd. Öppet dyngnet runt ju! haha. Va vid mcd typ halv 1. Satt där och käkade sen runt 1 så drog vi ut till emil och hämtade cigg och pratade lite. Och efter ett tag så skulle linn och matilda till linn och då drog jag o adde hem till adde och sov. Hade fan en härlig dag.

Och idag ( torsdag) vaknade jag runt 9 hos adde. Satte på mig kläder och tog moppen till hällby. I hällby var mamma och väntade på mig. Sen åkte vi hem och jag typ duschade och bytte om. Efter det så åkte jag mamma och petra till mormor och morfar och hämtade mormor och lämnade hundarna hos morfar. Sen åkte jag, mamma, petra och mormor till västerås. Åkte typ först till ikea. Hittade inte så jätte mycket där, typ en ganska cool hylla med inbygd lampa. Hade tänkt att mina vattenpipor skulle stå där. Och nu till jul ska jag byta till rött i rummet så hittade röda gardiner. Och de va väl typ allt jag hittade på ikea. Sen åkte vi till billiga nisse. Haha. Har iaf hittat min nya säng jag ska ha där. Väldigt fin. Men där köpte jag iaf ingenting. Sen åkte vill till några kläd affärer och då hittade jag en ganska tjock tröja och ett par byxor. Men typ runt 7 - 8a nått så åkte vi hem igen. Kom typ hem och städade, träna och duscha. Och nu sitter jag här. Skapligt härlig dag. Shit, blev kanske för mycket att läsa nu så att ingen kommer läsa de. Men aa, strunt samma. Btw, eriks snälla pappa lasse har typ lagat min telefon nu så de kommer att komma mer nya bilder nu framöver. Och de är ingen som har ett trimrör som passar till beta ark som vill sälja de ? Men aa nu ska jag iaf kolla på film tror jag. Skriver mer imorgon. Pusspuss / A.B.


Tog bara en random bild. Vet att jag inte laddat upp så roliga bilder men
det är ju för att jag inte har haft min telefon. Men de kommer roligare
bilder sen.


Woopa.se

Choo allihopa! Tänkte skriva om ett väldigt bra sätt att skaffa snabba och enkla pengar. Det ända du behöver göra är att gå in på http://woopa.info/ och registrera dig själv, och skaffa massa pengar!  lätt som en plätt ocj du kan tjäna flera tusen kronor, så gör som jag har gjort gå in på http://woopa.info/ och registrera dig och tjäna en massa pengar idag!! 
                                                        
                                                           http://www.woopa.se/index.php
                                                  
//E.N <3 :D 

Vara?

På Fredag blir det vara med Andre, och då tänkte vi om det var någon sötnos/nar som ville träffa oss, och vara med oss? Det vore väldigt trevligt, hör av er isåfall (mp)

 


Pusss// E.N <3

Najs.

Heejsan! Eftersomatt jag inte skrev nått igår om igår så tar jag de idag!

Hade iaf en jävligt chill dag (tisdag). Vaknade typ runt 12 och runt 3 - 4 drog jag iväg o klippte mig. Blev väldigt nöjd med nya frillan. Men de är väl inte såå stor skillnad, bara att de är kortare. Men sen kom mamma och hämtade mig och skjusade hem mig så jag fick duscha och byta om. Sen åkte jag till hällby och tog moppen där ifrån till kvicksund och träffade adde. Vi typ tog det lugnt i kvicksund ett tag sen åkte vi till karin. Träffade karin, amanda o maja där. Satt först vid typ en brygga o rökte vattenpipa och drack öl. Alla blev ju lite heta på gröten förutom jag. Drack typ inget för att jag körde ju moppe. Men men, hade kul ändå. Och det var faktiskt fint väder i går kävll/natt Sen efter vi hade varit på den där bryggan så drog vi hem till karin. Satt typ vid hennes pool i någon timme sen skulle jag och adde hem o då va klockan typ 02:10. Skjusade hem adde sen åkte jag mot hällby. Och sen gick jag från hällby till mig. Va hemma typ 03:57. Tyckte de va ganska bra gjort. Karin bor ju trotsallt långt bort. Aja de va en jävligt najs dag iaf. Och just nu gör jag inte så mycket, vaknade för typ två timmar sen. Tänkte träna nu sen duscha oså. Sen ska jag till kvicksund och träffa samma folk som jag träffade igår. Men aa nu ska jag träna. Skriver väl mer imrogon. Puss/ A.B


njaaaae!

Så i'm home now. Som sagt kollade nyss på bio på "Harry Potter och halblodsprinsen". Filmen var hm... njaaae inte så bra! den var seg och lite lång tråkig, och i vissa delar av den så fattade man inte ett skit ! tycker att de två senaste Harry Potter filmerna har bara varit skit nästan, inget och hänga i julgranen direkt! 
Av mig så får den 3 av 5 Stjärnor, och så billigt var den inte heller, inte för den "inte så bra" filmen! 




God natt// E.N!


Bioo

Choooo, idag blir det först och äta på någon fin restaurang i detta fina väder, kanske någon utomhus restaurang vet inte än, och efter det blir det bio, Harry potter filmen. Har ju sätt alla Harry filmer på bio så varför inte denna oxå? 
Skriver senare när jag kommer hem vad jag tyckte om filmen ! 

Klädsel idag blir blå chinos randig t-tröja och en vit tröja över om det blir kallt!

älskar mina blå byxor!!

//E.N

Snaart snöö.

Tjaaa! Jooru eerik vädret är ju inte de bästa... Sjukt tråkigt. Men får väl hoppas på att de blir bättre.

Som vanligt så skriver jag typ vad som händer om dagarna. Idag har de har typ inte hänt så mycket, Finns ju lixom inte så mycke att göra i de här vädret. Men fan allt är vädrets fel, Eftersomatt de är dåligt väder så gör man inte så mycket och då finns de inte så mycket att skriva om. Och då tycker alla att de är tråkigt att läsa, så då äre mindre folk som läser och då går det lixom sämre för bloggen, så ja, vädret förstör allt. Och snart äre vinter. Haha aja nog klagat, iaf så har jag typ vart hos mormor o morfar ett tag idag, och där gjorde jag inte så mycket, rökte vattenpipa och bar lite saker o ja typ de. Sen drog jag och mamma o hämtade petra sen åkte vi o handla, Efter de drog vi hem o gjorde tacos. Jävligt gott, va fan ett tag sen man åt de. Aja seen duschade jag och efter de blev det film. Roligare än så blev de inte. Haha. Aja, skriver mer imorgon. Pusspuss / A.B


Tog med en bild med lite snö. Seer väl mysigt o kalt ut ? haha

Sommar?

Kalla ni de här sommar? nää skulle inte tro de, väädret är ju hela tiden samma skit, bara regnar eller muligt, det kan aldrig vara sol, som det var typ en vecka typ i börjar av sommarlovet, men that's it? Blir det inget fint igen, fan man börjar ju bli vit igen !! 
Neh 30 grader och sol ska det vara, då är jag nöjd, och till alla som klagar när det väl är fint väder att det är för varmt och skit, säger jag bara skit på er! vill ni hellre ha detta regn väder ? ne skulle  inte tro det va!

Ajuste ha ha min pappa fixade så att en bild som jag har tagit kom med i tidningen folket idag ha ha,  lite skämmigt men det var ju ändå en fin bild så det är ju lugnt!

 

Så ser den ut, kolla tidningen, 
Puss E.N!

Söndag.

Tjaaa, hade bara lust att skriva nått. Men idag har de iaf inte hänt så mycket, nästan inget. Men de är ju en söndag, och på söndagar gör man nästan ingenting. Men vaknade typ runt 12, sov otroligt bra konstigt nog. Men iaf, gick upp och fixade frulle sen efter de kollade jag på  film. Och några timmar senare så tränade jag, duschade o städade. Och nu sitter jag här och väntar på min kära syster för hon är o hyr film. Skriver kanske mer sen om jag orkar men nu ska jag göra lite annat. Hejs / A.B


Chill pill

Heej. Jofan erik de är sant. De finns inte så mycket att skriva, Men de kommer nog.

Men idag har det varit en riktig chill dag. Vaknade typ halv 1, tog de bara lungt till typ 4 och då "fixade" jag mig sen kom mamma o hämtade mig och petra och skjusade oss till kvicksund. Där träffade jag adde o kim, vid piren, sen gick vi till skolan o tog typ nån öl o rökte vattenpipa. Sen kom karin och malin. Dom stannade typ nån timma sen stack dom igen och då kom matilda. Då va vi med henne ett tag, sen skulle jag hem. Mamma kom och hämtade mig då drog vi till statoil o köpte godis. Och nu har jag nyss kommit hem och ja nu sitter jag här. Helt okej kväll iaf. Men i en blogg, äre så att man inte ska ha med smilisar då? Men aa nu ska jag typ kolla på någon riktig b film sen sova. Godnatt, dröm sött / A.B


Burrrrr

Usch vilken seg och tråkigt lördag, tror  nog att det här har varit en blad de tråkiaste lördagarna, fast sebbe va ju här ett tag, men inte så jätte länge, och efter han åke så blev allt paff skit tråkigt! Har så tråkigt att jag sitter o spelar spel på Facebook! 
Men men, man får väl inte alltid ha kul right? Och nu ska ja krypa under täcket och kolla på nån ny film, med en massa chocklad och dricka och ostbågar så HA! 

Och juste, det verkar som att jag och andre inte har så mycket att skriva, för att inläggen blir ju mindre och mindre, konstigt.

Min finaa t-tröja Raaawr !//E.N puss <3 


dagen efter.

Hej. Idag mår man väl som man förtjänar. Men hade jävligt kul igår så då gör de inget om man mår dåigt dagen efter.

Idag har de inte hänt något alls. Klockan är ju förvisso bara 15:06. Men ska snart till kvicksund. Eller snart o snart, om några timmar. Men ska iaf träffa lite kbk folk och adde. Sen ta nån öl. Inte supa, Bara någon öl. Blir väl trevligt. Sen på söndag ska jag baara tare lungt. Tror jag ska kolla film heela dagen. Men ska städa nu sen in i duchen. Puss/ A.B


Bild brist, för att min laddare till telefonen är trasig
så lånar eriks ena telefon och drf kan jag inte ta några
nya bilder. Eller jo, kan ju ta bilder med den här
telefonen jag lånar men har ingen kabel så
får inte in dom i datorn.

Ha Hej

Tjenarenixxen, har inte hänt så mycket idag, vaknade för inte så länge sedan i tältet som jag och sebbe sov i inatt! Igår så blev det bad på kvällen/natten, det bestod av naken bad ha ha! Skönt var det, fast man  fick ju lite panik när man hörde röster ifrån skogen/bryggan haha.
Sen hittade Sebbe haha världens roligaste sak i Aftonbladet. Se nedan ! 



Länk: 
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5557106.ab


E.N puss <3 

maaalmköping

Heeejsansvejsan! Precis kommit hem från malmköping nu. Mycket lyckad kväll, inge bråk eller regn. Skiiit bra. Vet inte riktigt vad jag ska skriva men har iaf införskaffat en ny vattenpipa för den förra gick sönder. Den här gången fick de bli en röd. Vääldigt fin. Nee fan nu tror jag att jag ska dricka vatten o ta nått o käka sen sova. Godnatt / A.B PUSSPUSS skriver mer imorgon. Och de va en väldigt bra dag. Puss.

Lyckat!

Heejsan alla glada! Jävligt lyckad dag, än så länge. Kom nyss hem, Har varit i västerås med pappa och handla kläder. Köpte ett par byxor från MQ och björn borg kalsonger, sen käkade pizza. Och snart bär de av mot malmköping, Marknad där ju så ska ta några öl oså. Men hinner inte skriva mer, blir kanske bilder imorgon. Pusspuss / A.B

Kläder.

Tjaaaaa! Nu sitter jag här igen o inte riktigt vet vad jag egentligen ska skriva. Helt tom på ord. Men idag såg ungefär precis ut som igår, så de finns lixom inget att skriva om idag som ni inte vet. Måste nog sova snart. Ska upp typ 9 för halv 10 kommer pappa o hämtar mig o petra ( min syster) sen ska vi till västerås och handla kläder. Happy faace. Behöver verkligen meeer kläder. Och sen imorgon blir det kanske malmköpingsmarknaden också. Men inte helt säkert. Får se hure blir, Aja skriver mer imorgon om jag hinner. Heejdå / A.B



Bilden har inget med texten att göra.

HA HA !

Ha ha kolla vad min pappa har gjort mot min lille hund. Han har fyfan rakat av allt hår på honom ju! Haha han ser ju ut som en riktig mupp! 




/E.N 

Fest ?

Åååh, jag är på ett sånt fest humör! Har inte partajjat på hur jävla länge sen som helst känns det som.  Men får väl vänta till åfesten då jävlar! Då ska jag och andre ränta runt på stan och träffa en massa trevliga folk!  Fast  man vill ju ändå inte vänta så länge, men de löser nog sig. Men som tillexempel hur party sugen blir man inte när man hör denna låt nedan ?  Bästa låten!




E.N <3

Film

Tjaaaa! haha yaay somnade innan 23:00 igår! Typ första gången de här sommarlovet.

Idag haar jag inte gjort någe spec. Börja med att jag vaknade typ 12. Går upp och går in på badrummet, kollar mig i spegeln o dränker sen ansiktet i vatten. Efter de går jag till köket o fixar frulle, sen kommer mamma o hämtar mig o petra o då drar vi till mormor o morfar. Hjälpte morfar lite och sen drog jag hem typ 8a. Kom hem och träna, duscha, städa, sen gjorde mamma käk sen blev det film med mamma o petra. Och nu sitter jag o kollar på ännu en film. Inte så spec rolig dag och de fanns typ inget att skriva om den men ganska chill ändå. Men nu ska jag försöka hänga med i den här filmen, Byebye. / A.B


Nått

Hello, idag har det inte hänt så mycket faktiskt, bara att typ jag och Jonny (min granne) har åkt  typ överallt för att leta efter nån hyffsad badplats, där man kan bada så klart, och där man kanske kan festa eller vad vet jag. Hur som helst så gick det..... bra. först så körde vi fel och sedan fel och igen fel, men tillslut hittade vi rätt!  stället ligger typ i solvik, lite svårt att förklara men skit samma. 
Sedan efter det så badade jag, Jonsson, Adam (min bror) och Jonny i hällby, där i den där jätte STORA gropen, skönt vare, men ändå läskigt när morsan sa att det fanns malar (för att srkämma upp oss). Men men, nu sitter jag här helt ensam, för att Jonny och Jonsson är på donken och fettar sig! Jag och bror ville inte med, man vill ju inte bli fet ha ha ! 





fin bild på mig klart/// E.N! 

04:03

Tja. Som jag sa i de tidigare inlägget att jag inte skulle somna före fyra. Hade helt rätt, 04:03 stängde jag av datorn och 04:23 satte jag på en film och sen somnade jag väl typ 04:30.

Idag har det inte hänt så mycket, hjälpte mamma med saker o sen nu sitter jag i skogstorp o pratar. Ska väl hem om ett tag, känns som jag behöver mer sömn, så lär väl kolla film o sen sova. Skriver kanske mer sen. Hejdå! / A.B

Nattbad


Cho cho, va nyss i parkenbadet och badade lite, sådär klockan ett/två på natten! Väldigt skönt var det dock, cirka 26 grader i vattnet. Det kändes som att man hoppade i ett väldigt varmt badkar! That's HOT! 

ha ha anyway ska snart sova nu, så man orkar upp imorgon. Ska börja sova normalt nu, för att dom närmaste dagarna har jag typ varit uppe till klockan fyra, fem, sex på morgonen, måste vända om dygnet igen!

Låten är sjukt grym måste lyssnas på ! 



E.N!

Tröött

Tjaa. Klockan är ju 02:46 och jag är faktiskt riktigt trött, men lär ändå inte somna före 4. Konstigt men de blir alltid så. Någon bra film som man kollar på, elr så har man fastnat framför datorn.

Men sitter iaf här o lyssnar på Timbuktu, Btw, De va riktigt grymt när han va här i eskilstuna o uppträdde. Grymt drag. Och med tanke på de, Å-festen, Alla ska väl dit ? För er som inte vet så är det från 7 - 15 Augusti. Jag o erik lär ju vara där då så hör av er om ni vill träffas. Men ska nog snart försöka få lite sömn. Skriver mer imorgon. Godnatt och dröm sött / A.B


Bilden har faktiskt nått med texten att göra, För den är tagen samma dag som timbuktu uppträdde. (Om jag inte har helt fel)
Bilden har faktiskt något med texten att göra, För den är tagen samma
dag som timbuktu uppträdde.

Chill dag.

Tja! de här med blogg är egentligen inte min grej, och jag är inte så bra på de. Men de ska nog gå. Och joo du erik, vi borde fan komma på någe att säga... jävla krillebooi o ta cha cha. Men vi kommer nog på någe eget.

Idag har de inte hänt så mycket, Vaknade väl runt 12 nått o sen typ runt 1 åkte erik hem. Då åkte jag ut på landet och hämtade massa lådor med massa onödiga saker i. Och efter de be gav jag mig till min mormor o morfar och fikade typ. Sen åkte jag hem o städa, träna, duscha o käka och nu ska jag bara tare lungt! sköönt! Känns som att de va ett tag sen. Aja skriver väl mer sen. / A.B

ChaCha eller?

Cha cha eller nej vänta de kan jag ju inte ta, han krilebooi nörden har ju de, så måste komma på nått eget. ChoCho eller tjenatja, ääh skit samma, kommer på nått senare så! 

Vaknade ju inte för så länge sedan, för att jag och andre satt uppe hela natten med att komma på ett bra bloggnamn, som vi såklart gjorde tillslut!  Synd bara att man inte kan ha Å, Ä, Ö i bloggnamnet, men hoppas dom flesta fattar vad de ska stå, annars lite tröga.  
Efter typ klockan ett eller nått åkte jag hem, men vågade inte köra så fort med moppen, för att bakhjulet sitter inte fast helt, och man vill ju inte direkt krasha och få ärr på benen och lite överallt i resten av livet! 
Snart kommer jonsson hit, och vi ska väl ikäll kanske åka och bada i parkenbadet om vi vågar, men klart vi gör ha ha
Bild på mig och jonsson i Rinman rondellen, fin bild!


//E.N

Bloggen är gjord.

Hejhej. Nu är det så här att vi ska börja blogga. Men klockan är just nu 03:36 och vi har inte så stor lust att skriva just nu. Men de kommer så snart som möjligt.

Ska försöka få lite sömn nu så att man är pigg och orkar skriva något imorgon. Godnatt och sov gott / André Boberg och Erik Nordin.


RSS 2.0