MATHILDA

Mathilda petersson är världens största mupp som finns just nu! Men ändå en söt liten flicka, så puss på dig gumman!
MUPPO!
.
.
.
\/
///E.N !

Video!

Haha eftersom jag har följt svenska hollywood fruar så tycker jag att detta klipp är väldigt kul! visst den är lite gammal men who cares? Rolig ändå !
//E.N !

ÄNTLIGEN!

Så där ja! Nu har vi äntligen fått en riktigt design! Hade ju lite problem med den förut, blev ju inge vidare? Jag är ju ingen höjdare på och göra de så.
Men sen så skrev en söt lite tjej som heter Linda Hallin till mig att hon kunde fixa våran design (blev överlycklig).
Så nu är den fixad, och visst fan blev den snygg? (klart den blev)
Tack för hjälpen!
That's it// E.N! <3

Fredagsmys!

Idaaaag är det fredag och fredag=fredagsmys! sSskönt att veckan är äntligen slut, inte speciell rolig vecka. Hade cirka 4 prov så skönt med helg!
Idag blir det bara ta det lugnt, kolla lite idol, äta godis, chips och dricka gott!
Imorgon blir det förhoppningsvis partajja, men inte helt säkert! Nån som vet någon fest får gärna messa eller ringa, ja du gör som du vill!
Puss på fredag!
// E.N!

Chill fredag!

Tjaa alla glada! Äntligen helg, heeelt jävla underbart. Hade fan inte pallat en till skoldag..

Men de blir en lugn fredag idag! otroligt skönt de med. Det blir lixom en film o sen sova tror jag. Skulle egentligen åka och byta min moped mot en annan moped. Men det blev inte så. Drf jag inte planerat något annat, fast dee gör egentligen inget. Hade inte orkat göra så mycket. Men imorgon blir det iaf att träffa karin oså. Aja ska kolla på den där filmen nu! ciao / A.B

Thailand!!

Yeeeeees!! Den 4:e april lämnar Erik Nordin, 16 år och bor i Eskilstuna, Arlandas flygplats. Han ska nämligen till THAILAND!!Wiihoo, fan va kul!!!
Skönt och slippaSverige i två veckor och bara ta det lugnt, sola, bada, partajja (det är 16 års gräns)!!. Längtar som fan, bara att  kunna ligga på playyan och ta en drink, sedan bege sig till det knallblåa vattnet och svalka sig.
Vi kommer bo i en liten by (tror jag att de är) Som heter Bang Sare eller nåt, men ser ut som en trevlig såda. Bilder om hur vi kommer bo och så finns nedan.
Beachen där de ska stekas!
Huset vi ska bo i!
// E.N! <3

...

Åh, idag skulle jag byta spankagrupp för att jag tyckte att våran grupp var lite för svår, liksom vad är mening att gå på lektionen när man inte fattar något, och verkligen inte lär sig något?
Ja, så då gick jag till syo och sa att jag ville byta grupp. Men vet inte om jag får än :/ Sen idag så skulle den andra spankagruppen ha spanska, och då ville Jonsson (erik) att jag skulle följa med och iaf kolla om jag kunde byta då. Några minuter innan lektionen skulle börja såg jag något i korridoren, först trodde jag det var en drake (som alla kallar henne) men det var tydligen spankaläraren, så då bara gick jag därifrån.
Blev lite rädd!
//E.N!

HAH!!

Åååh shiit, ha ha kan inte sluta skratta! Hittade en as rolig hemsida där man lägger in sitt egna ansikte i någon video. Jag gjorde en med mig och jonsson (erik), och herre gud vad rolig den blev hahaha!
Länk nedan.
http://sendables.jibjab.com/view/Q4lkMpFz2aN7Y067
//E.N :)

NU!

BÖÖH!


De va allt jag hade och säga idag känner jag.                              /Nordin.

RSS 2.0