E' e

Så här tycker jag om min uppdatering!
-

TRAKTOR + SNÖ = KÄRLEK

Tja!

Känns som de här kmr bli en vääldigt bra lördag! Planen va ju att festa idag men ska träffa Lina Erik o Joanna ist! Minst lika bra de faktiskt:)

Idag har det hänt en hel del, började med att man vaknade av en skrikande syster, sen hem till mormor o morfar o skotta snö o ploga snö! Sen hem o duscha o nu sitter man här:) ska snart hem till erik också! o sen kmr brudsen. Haha blev en rätt kort förklaring på dagen och ett rätt kort inlägg, men är lite stressad så jaa.. Meen ni får hare bra! //





Passade ju rätt bra att lägga upp en bild på ena traktorn, det här är en
av typ 4a st!

Sjuuuk

Tjaaaa!

Rätt jävla tråkigt att vara sjuk, asså när man är så där sjuk så man inte är jätte sjuk men ändå för sjuk för att gå till skolan eller göra någe vettigt. Då går man lixom bara hemma och inte gör ett jävla skit. Ungefär precis så de är för mig just nu. Men som tur är så går det åt rätt håll, känner mig rätt bra nu men tänker nog ändå vara hemma imorgon.

Aa som sagt, idag har de inte hänt ett skit. Har lite planer för imorgon och helgen men man får se hure blir :D Det här va egentligen ett helt jävla ovärt inlägg men kände för att skriva:)

Men nu ska jag fokusera lite på matten... såå kul :) Aja hejdå /


 


Oo Kände att jag va tvungen att ladda upp en bild och
då blev det så klart på min söta lilla Lina. Faast hon
är lite kamerablyg..

E' Music

Me like this music, spelas bara hemma hos mig nu.



E' Snart så!

Snart så åker jag härifrån! Är mer pepp nu än någonsin. Letade upp en ö som vi ska åka och besöka, dvs bada, sola bara slappa helt enkelt! Ön heter Koh Larn och ligger precis utanför Pattaya.
-
Ser underbart ut, precis som jag vill ha det!


E' Old times

Tänkte ladda upp lite gamla bilder, bilder som verkligen väcker minnen! Enjoy:)
-
Boban, bland de första vodkaflaskorna vi köpte!
Jonsson, jag, Johan haha!
Oj vad blont hår man hade då, sommaren 08.
Jonsson, jag haha!
Browniiiie ;)

Söndag = plugg

Tjaaa!
faan de är en sån där extremt tråkig söndag idag... gillar inte söndagar, de är verkligen något med dom som jag inte tkr om. Kanske för att det är skola osånt imorgon? hmm nått äre iaf.
Fast de är ändå en rätt bra plugg dag oså.

Idag har verkligen ingenting hänt, Skulle ju egentligen vara med lina men de blir ju nästan aldrig som man tänkt sig.. Men aja då får jag iaf tid till att träna o plugga en hel del:) man får ju se allt från den ljusa sidan :) Och imorgon äre skola igen..  och jag mÅste vara med på idrotten också, annars blire inga betyg. Underbart! men vafan det är snart fredag igen, tiden går ju så sjukt fort:)

Aja de va allt för mig. Hade ju varit rätt najs att ladda upp någon najs bild nu men de är ju fortfarande strul med min förra dator och där är ALLA mina bilder, men min kära bror ska kolla om han kan fixa datorn. Och då jävlar kmr de bilder!:D Aja hejdå /


E' Ikeaaa

Idag begav man sig till Ikea för att hitta lite prylar igen. Köpte inget märkvärdigt  bara en tavla och lite smått och gott. Träffade faktiskt Marina älsko där också, väldigt kul och träffa dig igen efter sådär en vecka?
Prylarna:)

E' Förlåt!

Hey alla bloggläsare (vadå vanlig hälsning?). Förlåt för en verkligen kass uppdatering, men eftersom jag är sjuk så orkar jag verkligen inte blogga:/ Orkar knappt göra nåt annat än läsa min Harry Potter bok (Den första), som förövrigt är väldigt bra.
Hoppas jag blir frisk snart så jag kan leva mitt normala liv igen!
-
Videoblogg och bild på mig o Jonsson från min systers partyy! Yeeey, awesome!

OOOH FREEEDAG ;D

Tjaaaaa!!

Fan äntligen fredag! så sjukt underbart! fredagar gör en lycklig, och den här veckan har gått sjukt snabbt också. Underbart! Och nu snart så ska jag träna! man måste ju ligga i om man vill ha nå muskler! sen om typ någon timma ska jag till älskling och sen sova där!:D lär väl inte hända så mycket mer, fredag är chiill dag, fast aa man kan ju lika gärna festa, dee beror ju på lite vad man känner för. Fast jag tkr nog fan det är bättre att festa på lördagar. För att fredag är ju lixom slutet på den jobbiga veckan och då är man ofta rätt trött och då kan man vila upp sig lite till party lördagen!:D Fast jag vet inte om de blir nå party för mig imorgon, planen va ju att jag o erik skulle festa men de blir ju inte alltid som man tänkt sig. Men men:) det kmr mer tillfällen.

Deet va allt för mig! ha en underbar fredag:D //



E' Sjuk

Men shit, har precis blivit frisk och nu är man sjuk igen. Orkar verkligen inte de här, så j***a jobbigt, dessutom missar jag massa i skolan också, GREAT!
Får väl gå och lägga mig strax så jag kanske blir frisk tills imorn (vore underbart).
-
precis såhär känner jag mig, förutom att jag inte är en dator då!

framtiden.

Hmm gillar fan inte måndagar.. känns så långt till fredag:O men de brukar ändå gå väldigt fort och de är ju tur de! Vill så gärna ha sommar nu också. Känns som de här med vinter börjar bli lite jobbigt och kalt. Allt kommer bli såå mycket bättre när sommaren kommer också!:D kmr kunna ta mig dit jag vill, tatuering 12 april! seen värmen, de är ju den man som mest vill ha. Och bli bruuun:D såna tankar blir man fan lycklig av!

Neej nu är det fan läggdags. Kommer inte upp annars "/ Hade ju varit najs med någon fin sommar bild till de här inlägget men tyvär så kan jag inte ladda upp de "/ som jag sa förut, min förra dator pajade ju skärmen på och de är där alla mina bilder är. Någon vacker dag när jag orkar ska jag försöka få dom till den här datorn. Men de är framtids planer, nu har jag bara tänkt lägga mig i min varma säng!:D godnatt!:D //




E' syster!

Yapp, var hemma hos min syster igår dårå. Det var en helt okej kväll, roligt folk, skön musik och gott och dricka såklart!
Nu är man ganska utmattad, måste verkligen lägga mig ner och vila lite. Här kommer min och Jonssons videoblogg från igår!
-

Förklaring!

Heeejsan alla glada!:D

Eller jaa, jag vet ju egentligen inte om ni är glada. Men jag är det:D Och förlåt för att jag nästan aldrig skriver nått. Men det har varit så mycket så man har inte hunnit med "/ och sen hare varit strul med min förra dator och internet o massa sånt. Vet att jag har skrivigt det i dom senaste inläggen jag gjort. Men vill få er att förstå hur de ligger till, så ni inte tror att jag bara skiter i det ;) Men har iaf tänkt börja skriva lite mer igen!

Aja de va allt för mig. För idag alltså, Börjar med en mjuk start, eller jaa egetnligen så har jag inte tid att skriva mer men kändes bättre att säga så. //
 



E' Fest!

Tonight is gonne be a good night!
Yes, idag blir det party igen! Först ska jag hem till Jonsson och fixa oss  och så, sen bär det av till min syster som ska ha en liten fest där, kommer bli kul hoppas jag. Bilder kommer senare ska ni se, nä nu ska jag äta, bajsa på er heeys!
-
fick bli en fin vinterbild ;)

E' SVAR!


vad hade hänt med dig och hon tjejen?
Om du menar Linn så hände det lite tråkiga saker, vill inte gå in på detaljer, men det är glömt nu!

vad tycker du om mig (sandy)? :D <33
Jag HATAR henne, haha nädå, men hon är ju kalasskoj, väldigt trevlig flicka, söt också.

När började du blogga?
Jag och Andre började för ungefär ett halvår sedan (tror jag).

vilken sexuéll läggning har du?
haha, är hetro.

Konstigaste sex fantasin ?;)
Var nog när jag drömde om dig Linn haha;))

hur ofta äter du räkor???
För ofta! nästan varje dag faktiskt!

vad tänder du på?
Tänder på fräscha tjejer, snygg rumpa, omtänksamma, hm är inte jätte kräsen ;)

Älskling!, när kommer du till mig? <3
haha Matilda då, nä jag kommer aldrig, orkar inte ! ;)

tror ni distansförhållanden kan fungera om man träffas varje helg? :)
Jag (Erik) tror inte på det, har prövat och funkade inte så bra, men visst gillar man personen väldigt mycket så kan det kanske funka, Andre vet jag inget om :)

Varför skriver aldrig Andre? är du för att han har en fritid ? :D
haha, ingen aning, han har väl inget och skriva om. Han tränar väldigt mycket, och tycker nog inte att blogga är så kul längre.

Tja tja
Erik har du möjligen en liten söt blå fjäril in tattoerad på din söta lilla rumpa?;) eller en farlig drake på ryggen? /hihi kramis josse:*
Nä tyvärr har varken en drake eller en fjärill, men däremot har jag en bajsande papegoja på benet;)

villken linje går ni?
Jag går samhällslinjen, andre går på tegelviken.

upptagna?
Inte jag (Erik), men Andre vet man aldrig med;)

varför har ni en blogg?
För att det är skoj!

dessie paow kissie kenza eller blondinbella?:)
Kissie helt klart!


Mums!


Hur många vattendroppar flyter genom Nilen varje år?
Ungefär två?

E' Avslutad

-
Nu är frågestunden avslutad. Kommer upp med svaren lite senare!


E' Svarar

Kul att många frågar, och fråga på! Ni behöver inte bara skriva en fråga heller, skriv på vafan, svarar på det mesta också.
Svaren kommer upp imorgon så ni har inte så lång tid kvar ;)
perfekt? ja! *dreggel*

E' Frågestund!

Tänkte dra igång en liten frågestund! Fråga vad du vill!

E' bra ord

En klok människa sa till mig: Det är utsidan som ger insidan en chans, sen är det insidan som utstrålar utsidans glans!
--

E' <3

Förlåt själv, det flög ut några dumma ord ur mig. Tack att du finns, älskar dig med vännen<3
--

E' Igår

Kvällen började väldigt bra, sedan kom det några snubbar och då blev det segt, men när Ida, Astrid, Elin och Nadifa kom då blev det kul igen, annars nä,  en kväll med många överraskningar!

E' Partey

Ska bli så härligt, ska till Matilda och festa lite (hoppas jag). Är sjukt taggad och festa, sitter och lyssnar på PARTYmusik, så inte så konstigt, mjaa, gammal musik också, kan det bli bättre ?
--
Knappast!
--
--
Nordiizh parteey liiist

E' kamera

Tänkte skriva en liten recension om min "nya" kamera Samsung st550.
Samsung st550 är en väldigt smidigt och fin kamera. Den har alla vanliga funktioner och lite extra, som jag inte fattar mig på, men ändå. Den tar väldigt bra kort, blir klara och ljusa, ja bra helt enkelt, med 12,2 megapixel så är det nog inte så konstigt?
Den har en liten cool skärm på framsidan också, passar perfekt för dig som gillar att ta EGO pics t.ex. Så den är kalasbra med andra ord.
Den är väldigt prisvärd, så om du är i behov av en bra/billig kamera, som nästan tar perfekta bilder, så är denna kamera verkligen något för dig.
Väldigt nöjd med den, tror inte det finns någon i samma prisklass som den som är lika bra, så rekommendationen går till Samsung st550!
-

E' Skolan

Kul, skola imorgon. Njäääe, inte spec, men vafan inte gnälla jag skulle säga tvärtom. Snart bär det ju av till Thailand, och då vill man ju bara gå i skolan så att tiden går snabbare!
Oh de är bara fyra månader kvar, det kommer gå snabbt, nästan så att man börjar fundera vad man ska packa haha!
Nä så inget blää till skolan tycker jag, peace!
--
-
--
så bye bye kalla Sverige och hello 40 gradiga Thailand!!

E' Videoblogg

--
-
vet inte hur jag ska ha det?

E' Videoblogg



E' Shopp

Idag har man varit på stan och shoppat. Hittade inte så mycket allt var ju slut efter mellandags rean (trist), men aja, man måste väl vara ute i rätt tid oxå, alla blir ju som galningar när det är mellandags rea. Billigt tänker dom, och det är ju sant.
Visst när man väl hittade nåt så fanns det självklart inte i min storlek (typisk). köpte iaf kallingar och byxor, bra och ha!
--
-
Byxor-Emilio
kalsonger-Björn borg, kostade bara 100 kr!!


E' Stockholm

Hejsan alla bloggläsare (haha). Idag har jag och my mother varit med jonsson och hans mother i Stockholm. Åkte dit vid ungefär tio, inte skönt, då ska man ju ligga och sova. Anyway, vi besökte Naturhistoriska riksmuseet, dvs cosmonova. Kollade på nån deep sea film, faktiskt väldigt cool.
Sen efter filmen skulle vi kika genom museet lite, bara det att jag och jonsson blev klara efter sisådär en timme?
Då blev vi så uttråkade att vi började filma, så här får ni min allra första videoinlägg.
--
-

E' Nyår!

Sådär, nu är det 20010 och festen har bara börjat. Sommaren närmar sig med stora steg, härligt!
-
Igår blev det party hemma hos Andre, skit kul var det, tack för det!! Sen ner och kolla på fyrverkerierna, men såg dem inte, för att jag så smart som är kollade åt ett helt annat håll (great)!
Sen så blev de efterfest i nyfors, Wihoo.
Sen hem till jonny, där var det iaf drag. Sjöng karaoke, skit kul hahah!
Aja, här får ni en väldigt charmig bild på jojjo, Petra, Alex, Boban (självklart!) och sen sist och coolast jag!
- pusssss

RSS 2.0